اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

۸ مطلب در تیر ۱۳۹۳ ثبت شده است

نکات کلیدی کید پزی

نکات کلیدی کیک پزی

کیک ززندگی 200x100 نکات کلیدی کیک پزی- قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.
- آرد کیک را قبل از استفاده ۳ تا ۴ مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند

- بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید- برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.

- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.

- برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.

- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.

- اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

طرز تهیه پاند کیک سفید با رگه شکلاتی “

pand kake دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

مواد لازم  پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

پورد کاکائو

۲ قاشق سوپخوری

پودر قند

۳ قاشق سوپخوری

آب جوش

۲ قاشق سوپخوری

کره

۱ قاشق سوپخوری

جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری

مواد لازم برای خمیر کیک :

آرد

۲ پیمانه

وانیل شکری

۱/۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ

۳ عدد

بیکینگ پودر

۱/۲-۲ قاشق چایخوری

شکر

۱ پیمانه

کره

۱/۲ پیمانه

نمک

۱/۴ قاشق چایخوری

شیر

۲/۳ پیمانه

طرز تهیه پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

برای تهیه سس شکلات ابتدا, پودر کاکائو , کره , آب جوش , پودر قند و جوش شیرین را با هم مخلوط نمائید تا بصورت سس در آید و آن را کنار بگذارید . فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید . کره و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا سفید و یکدست شود . تخم مرغ ها و وانیل شکری را هم اضافه کرده و با همزن برقی بزنید بیکینگ پودر , آرد الک شده و نمک را به مایه اضافه کرده و در آخر شیر را نیز اضافه نمائید . ۳/۲ مایه کیک را در قالب مستطیلی (۲۴*۱۳*۸) که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده اید ریخته , مقداری از سس شکلات را روی مایه ریخته , دوباره روی سس شکلات مقداری از مایه کیک را ریخته,و روی آن سس شکلات بریزید , این کار را تکرار کنید تا کامل مایه داخل قالب ریخته شود , بعد به مدت ۵۵ الی ۶۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید

نکاتی برای جوجه کباب

نکاتی برای تهیه جوجه کباب

نکاتی برای تهیه جوجه کباب -

جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای. مثلاً هندی‌ها به تکه‌های مرغشان ادویه تندوری می‌زنند و آن‌ها را در تنور کباب می‌کنند به طوری که پس از پخت، جوجه‌کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند .

مردم مدیترانه مایه جوجه‌کباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمه‌ای کبابی و له شده تهیه می‌کنند.

ژاپنی‌ها از سس تریاکی و آمریکایی‌ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته تکه‌های مرغ در این مایه، آن‌ها را کباب می‌کنند.

برای تهیه جوجه‌کباب ایرانی، تکه‌های مرغ حتماً در زعفران خوابانده می‌شوند. البته طرز تهیه این غذا بسیار سلیقه‌ای است.

اما در مرحله آماده‌سازی و پخت بهتر است به چند نکته دقت داشته باشید:

۱٫ تجربه نشان داده است که افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجه‌کباب، طعمی منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند.

۲٫ بسیاری از افراد برای طعم دادن به تکه‌های مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنند و تکه‌های گوشت را در آن‌ها می‌خوابانند در حالی که بهتر است آن‌ها را رنده کنید تا مزه واقعی‌شان به خورد گوشت رود.

۳٫ هرگز ادویه‌ای مثل زعفران را حذف نکنید زیرا زدن زعفران به جوجه‌کباب ایرانی یکی از موارد اصلی محسوب می‌شود.

۴٫ هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.

۵٫ یادتان باشد که بهترین کنار غذاهای جوجه‌کباب، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سبز کباب شده است پس آن‌ها را از قلم نیندازید.

هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.

۶٫ فراموش نکنید که جوجه‌کباب خوشمزه، جوجه‌کباب آبدار است نه خشک، بنابراین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت، پوست که چندان خوردنش توصیه نمی‌شود، بسوزد. در مرحله خوردن نیز پوست را جدا و گوشت کباب شده را میل کنید.

جوجه کبابا ایرانی نکاتی برای تهیه جوجه کباب

۷٫ برای تهیه جوجه‌کباب، فقط از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمت‌ها می‌تواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.

دستور پخت کیک یزدی

دستور پخت کیک یزدی

نظر بدهید 

کیک یزدی یکی از شیرینی های خوشمزه می باشد که در این مطلب قصد داریم به آموزش آن بپردازیم . با دانشنامه تی تیل همراه باشید برای آشنایی با مواد اولیه ئ طرز تهیه کیک یزدی.

کیک یزدی دستور پخت کیک یزدی

کیک یزدی

مواد مورد نیاز جهت تهیه کیک یزدی :

روغن جامد ( به صورت مایع ذوب شده)………………………..۱۵۰ گرم

تخم مرغ ……………………………..۳عدد

نمک میوه……………………………یک قاشق مربا خوری

جوش شیرین………………………….یک قاشق مربا خوری

وانیل………………………………….. یک قاشق مربا خوری

ماست…………………………………….. ۲۰۰ گرم

آرد………………………………………….. ۳۰۰ گرم

پودر شکر…………………………………. ۲۰۰ گرم

آموزش کیک یزدی دستور پخت کیک یزدی

آموزش کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی :

در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته وبا مفتول دستی بزنید تا به صورت یکدست در آید ، پس از آن پودر شکر را به آن اضافه کنید و بعد ماست و وانیل و جوش شیرین و نمک میوه را داخل خمیر ریخته و مخلوط می کنیدسپس آرد رابا الک کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمالی بدست آید پس از آن خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره آسان در قا لبهای مخصوص کیک یزدی بزنید و قالبها را در سینی چیده ودر فر در دمای ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.

نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها را از لوازم قنادیها تهیه فرمائید.

طرز درست کردن کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای -

مواد لازم (برای ۱ نفر) :

گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم

یک پیاز متوسط

یک سیب زمینی کوچک

یک قاشق چایخوری آبلیمو

طرز تهیه کبابا تابه ای :

کبابا تابه ای طرز تهیه کباب تابه ای

پیاز رو با رنده ریز رنده میکنیم (حتما آب پیاز رو بگیرین وگرنه گوشتتون خیلی شل میشه و در مرحله پخت باز میشه) و سپس با گوشت چرخکرده مخلوط میکنیم بعد سیب زمینی را پوست کنده و حلقه حلقه میکنیم سپس کف یه ماهیتابه اندازه یه بند انگشت آب میریزیمم و میزاریم آب بجوش بیاد وقتی بجوش اومد به آب ، روغن ، آبلیمو ، نمک و زردچوبه اضافه میکنیم سپس گوشتها را به صورت قلقلی بزرگ  (یا هر جوری که خودتون دوست دارین) شکل میدیدن و به آرامی کف ماهی تابه میگذارین (مواظب باشین باز نشه) و سپس سیب زمینی ها رو هم به داخل ماهی تابه میگذارین که داخل آب ماهیتابه پخته شن سپس در ماهیتابه را بزارین و شعله را کم کنید و بزارین بخارکنه و خوب بپزه بعد ۲۰ دقیقه کباب تابه شما آماده میشه این غذا رو هم میشه با نان و هم با برنج سرو کرد

پخت میگو سخاری

ستور پخت میگو سوخاری

دستور پخت میگو سوخاری -

مواد لازم:

میگو:۵۰۰گرم

تخم مرغ: ۳عدد

آردسوخاری: به میزان لازم

بیکینگ پودر یا جوش شیرین:یک قاشق چایخوری

زعفران: کمی

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مواد بالا را به غیر از آرد سوخاری با هم مخلوط کرده وسپس میگو رادر آن ریخته وبعد از آن در آرد سوخاری می غلطانیم دوبار این عمل را تکرار می کنیم و سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم.به همراه سسهای مختلف می توان این غذا را سرو کرد.

میگو سرخ شده دستور پخت میگو سوخاری

منبع:

تی تیل

line127 دستور پخت میگو سوخاری

روش تهیه ۲ :

معمولاً وقتی میگو را سرخ می‌کنیم حجمش کم می‌شود این روش کمک می‌کند تا میگوهای درشت‌تری بر سر سفره داشته باشید.

مواد لازم :

میگو ۴۰۰ گرم

سیر له شده دو حبه

زعفران و آرد به میزان لازم

ماءالشعیر نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

دستور طبخ :

میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

سیر، زعفران بیکینگ‌پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم، آرد را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.

میگوها را داخل مایه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون مواد بماند.

سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می‌کنیم.

طرض تهیه سوپ جو کلاسیک

طرز تهیه سوپ جو کلاسیک

سوپ جوی کلاسیک یکی از سوپهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار هست که در رستوانها از این سوپ جو بسیار استفاده میکنن .

 مواد لازم :برای ۵-۶ نفر

آب مرغ :هفت لیوان

جو پرک :سه چهارم لیوان

هویج :دو عدد متوسط

پیاز :یک عدد متوسط

آرد :دو قاشق غذا خوری سر پر

آب :یک لیوان

جعفری خشک :یک قاشق غذا خوری سرپر

رب گوجه :یک ونیم قاشق غذا خوری

آبلیمو:دو قاشق غذا خوری

ادویه کاری :نصف قاشق چایخوری

نمک وفلفل سیاه :به میزان لازم

مواد لازم برای آب مرغ :

اسکلت مرغ :دو عدد

هویج : نصف یک عدد

پیاز کوچک:یک عدد

سیر :دو حبه

برگ بو:دو عدد

نمک وزعفران :یه میزان لازم

سوپ جو کلاسیک طرز تهیه سوپ جو کلاسیکابتدا اسکلت مرغ و هویج وزعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف می کنیم ..آب مرغ را هم می تونیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم ..

پیاز وهویج را خیلی ریز خرد می کنیم .

مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه .

سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه وجعفری به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد بره .

در آخر آبلیمو ورب گوجه را به سوپ اضافه می کنیم .و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفته

طرض تحیه گوشت

طرز تهیه آش گوشت برای رمضان -آش گوشت یکی از آش های بسیار خوشمزه مازندرانی است ، این آش مخصوص ماه های رمضان است و بسیار هم طرفدار دارد و به همراه شامی مخصوص در بیشتر مغازه ها به فروش می رسد حالا اگر شما هم می خواهید با این مزه لذیذ آشنا بشید حتما درست کنید

آش گوشت

مواد لازم

گوشت ………………….۳۰۰ گرم

پیاز …………………….۳- ۴ کیلو

نخود…………………….۳۰۰ گرم

برنج……………………۳۰۰ گرم

دارچین………………..۴ قاشق غذا خوری

آش گوشت طرز تهیه آش گوشت برای رمضانطرز تهیه

بهتر است برنج نیم دانه باشد

برنج و نخود باید یک اندازه باشد

پیاز هم باید فراوان باشد تا خیلی خوشمزه شود

ابتدا برنج را ۱ ساعت یا کمتر می گذاریم خیس بخورد یا اگر نیم دانه باشد نیاز با خیس خوردن نیست و با ۳۰۰ گوشت و ۱ یا ۱/۵ لیتر آب می گذاریم خوب بپزد حدود ۲-۳ ساعت طول می کشد و ۱ کیلو پیاز نگینی خرد شده را با کمی روغن تفت داده تا رنگ آن کمی تغییر کند و به اصطلاح سبک شود و کمی دارچین داخل پیاز میریزیم و بعد در گوشت و برنج ریخته تا با هم بپزد و خوش طعم تر شود .

بعد از این مدت گوشت را از برنج جدا می کنیم و ریش ریش می کنیم و اگر استخوان داشت آنها را در می آوریم

نخود را از شب قبل خیس می دهیم تا پوست بیندازد و با آب حدود ۳-۴ ساعت می پزیم یا اگه از زود پز استفاده می کنید ۱ ساعت طول می کشد ، و سپس می گذاریم کمی خنک شود و بعد ۳ بار چرخ میکنیم تا کاملا نرم شود و زیر دندان حس نشود

حال گوشت رشته شده را با برنج و نخود چرخ شده مخلوط کرده و حدود ۱- ۱/۵ لیتر آب اضافه می کنیم

خوب می کشیم تا کشدار شود

۲ کیلو پیاز دیگر را هم نگینی خرد کرده و کاملا سرخ کرده و زردچوبه هم میزنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم و می گذاریم حدود ۱-۲ ساعت بپزد . نکته مهمش اینه که در طول این مدت هر یک ربع باید کاملا با گوشت کوب چوبی مواد را بکشید به جای اینکه هم بزنید بکشید و یا از گوشت کوب برقی استفاده کنید به این طریق هم ابها بخار می شود وهم آش کشدار می شود و خیلی خوشمزه . در اخر هم دارچین ۲-۳ قاشق غذاخوری ریخته تا خوش عطر شود ، اگر هم خیلی سفت شد آب آن را بیشتر کنید

یه مقدار پیاز را هم خلالی و خوشگل سرخ می کنیم و با دست و دلبازی استفاده می کنیم و تزیین می کنیم ، برای ریز کردن این همه پیاز اگه دستگاه نایسر دایسر داشته باشید که خیلی راحتید

این زحمت داره و بسیار بسیار خوشمزه است ، من هر دفعه که درست کردم جز به به و چه چه چیزی نشنیدم و دستورشو چند نفر هم ازم گرفتند خودم هم از دوستم گرفته بودم.

درست کنید و لذت ببرید