زردک هویچ برشته
زردک و هویچ برشته
یک بشقاب مکمل گیاهی سبک و سلامت و در عین حال خوش طعم در کنار غذاهای گوشتی, لذت غذا را چند برابر میکند.
زمان آماده سازی : کمتر از1ساعت
این غذای مکمل را به راحتی و با موادی که همیشه در دسترس دارید تهیه نمایید. زمان آماده سازی 10 دقیقه و زمان کل تهیه آن 45 دقیقه است.
مواد لازم:
آویشن خرد شده تازه |
1 قاشق غذاخوری |
نمک درشت و فلفل آسیاب شده |
به میزان لازم |
روغن زیتون |
2 قاشق غذاخوری |
زردک |
700 گرم |
هویج |
900 گرم |
طرز تهیه:
-
فر را روی دمای 250 درجه سانتیگراد قرار میدهیم. زردک و هویج را خوب شسته، سپس پوست آنها را میگیریم و از طول دو نیم میکنیم، اگر بزرگ است 4 تکه میکنیم، هویج و زردکها را در سینی شیرینیپزی لبهدار در یک ردیف میچینیم. روغن را به آرامی روی آنها میریزیم و هم میزنیم تا تمام سطحشان پوشانده شود. نمک و فلفل و آویشن را روی آنها میریزیم.
-
حدود 30 دقیقه سبزیجات را سرخ میکنیم و هر از گاهی آنها را برمیگردانیم تا جایی که سرخ و نرم شوند. سینی را از فر بیرون میآوریم، داخل ظرف مخصوص ریخته و سرو میکنیم.