در این بخش غذاهایی با مدت زمان کوتاه پخت و بدون نیاز به جا افتادن، دم کردن و... آورده شده است
مواد لازم:
پیاز کوچک/ یک عدد (رنده شده)
قارچ/ 150 گرم
گوشت چرخ کرده/ 450 گرم
خرده های وسط نان باگت تازه/ 50 گرم
پوره ی گوجه فرنگی/ یک قاشق سوپخوری
آرد/ کمی (برای شکل دادن به برگر)
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن/ کمی
طرز تهیه:
پیاز،
قارچ و گوشت را در دستگاه غذاساز می ریزیم. سپس خرده های وسط نان باگت،
نمک و فلفل، پوره ی گوجه فرنگی را آن اضافه و دوباره دستگاه را روشن می
کنیم تا مواد با هم مخلوط شود.
دست هایمان را در آرد می زنیم ودو برگر
به قطر 7/5 سانتی متر و به وزن 150 گرم درست می کنیم. سپس تابه ای چدنی را
کمی چرب و داغ می کنیم. برگرها را در تابه می چینیم. بعد از این که یک طرف
آن سرخ شده، پشت و رو می کنیم.
توجه 1: اگر دستگاه غذاساز نداشتید می توانید پیاز و قارچ را کاملاً ساطوری کنید و بعد با بقیه مواد ورز دهید.
توجه 2: می توان کمی سبزی های معطر هم به برگر افزود.
خوراک مرغ و قارچ:
مواد لازم:
سینه مرغ/ 200 گرم مکعبی (خردشده)
قارچ/ 100 تا 150 گرم (خرد شده)
زعفران دم کرده/ به اندازه ی لازم
نمک و فلفل/ به اندازه ی لازم
آب لیموترش/ کمی
روغن مایع مخصوص سرخ کردن/ به ندازه ی لازم
طرز تهیه:
روعن
را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم. سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه
کرده و کمی تفت می دهیم. سپس قارچ و آب لیموترش را می افزاییم و هم می زنیم
(حرارت زیاد باشد). در نهایت زعفران و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و
حرارت می دهیم تا آب قارچ کاملاً کشیده شود.
توجه: این غذا را می توان با سیب زمینی خلالی برشته شده تزئین کرد.
تُست اسفناج و پنیر
مواد لازم:
اسفناج پخته ساتوری شده/ یک لیوان
پیاز داع/ 3 قاشق غذاخوری
نان تست/ 6تا7 عدد
نمک و فلفل/ به اندازه ی لازم
پنیر پیتزا (رنده شده)/ حدود 10 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ـ اسفناج پخته را با پیاز داغ و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
ـ گریل فر را روشن می کنیم.
ـ
روی نان تست کمی پنیر پیتزا می پاشیم. سپس به اندازه دو قاشق مخلوط اسفناج
و پیاز داغ را روی آن می گذاریم و در انتها روی همه ی مواد، پنیر پیتزا می
ریزیم و در زیر گریل می گذاریم تا طلایی شود (حرارت متوسط حدود 3 دقیقه)
/س