اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

۲ مطلب در دی ۱۳۹۳ ثبت شده است

اش رشته

شاید تهیه آش رشته در قدیم دشوار بود زیرا که رشته آن در منزل تهیه می شدو درست کردن آن مهارت لازم داشت ولی امروزه که رشته آش آماده هست تهیه آش رشته بسیار آسان است.

مواد لازم

رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم

سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)

نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم

پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز

کشک سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق

آش رشته

آش رشته


طرز تهیه


حبوبات را که قبلا خیس کرده‌ایم با پیاز سرخ کرده (که می شود کمی زردچوبه به آن زده باشیم) می گذاریم کاملا بپزد.

سبزی آش را تمیز و خرد می‌کنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپ‌خوری آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتبا بهم‌میزنیم.

رشته را در آش می‌ریزیم و می‌گذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بعد آش را از روی آتش برمی‌داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم در سوپ‌ خوری می‌کشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

غذای 5دقیقه ای


غذاهای پنج دقیقه ای

غذاهای پنج دقیقه ای
غذاهای پنج دقیقه ای





در این بخش غذاهایی با مدت زمان کوتاه پخت و بدون نیاز به جا افتادن، دم کردن و... آورده شده است

مواد لازم:

پیاز کوچک/ یک عدد (رنده شده)
قارچ/ 150 گرم
گوشت چرخ کرده/ 450 گرم
خرده های وسط نان باگت تازه/ 50 گرم
پوره ی گوجه فرنگی/ یک قاشق سوپخوری
آرد/ کمی (برای شکل دادن به برگر)
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن/ کمی

طرز تهیه:

پیاز، قارچ و گوشت را در دستگاه غذاساز می ریزیم. سپس خرده های وسط نان باگت، نمک و فلفل، پوره ی گوجه فرنگی را آن اضافه و دوباره دستگاه را روشن می کنیم تا مواد با هم مخلوط شود.
دست هایمان را در آرد می زنیم ودو برگر به قطر 7/5 سانتی متر و به وزن 150 گرم درست می کنیم. سپس تابه ای چدنی را کمی چرب و داغ می کنیم. برگرها را در تابه می چینیم. بعد از این که یک طرف آن سرخ شده، پشت و رو می کنیم.
توجه 1: اگر دستگاه غذاساز نداشتید می توانید پیاز و قارچ را کاملاً ساطوری کنید و بعد با بقیه مواد ورز دهید.
توجه 2: می توان کمی سبزی های معطر هم به برگر افزود.

خوراک مرغ و قارچ:

مواد لازم:

سینه مرغ/ 200 گرم مکعبی (خردشده)
قارچ/ 100 تا 150 گرم (خرد شده)
زعفران دم کرده/ به اندازه ی لازم
نمک و فلفل/ به اندازه ی لازم
آب لیموترش/ کمی
روغن مایع مخصوص سرخ کردن/ به ندازه ی لازم

طرز تهیه:

روعن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم. سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سپس قارچ و آب لیموترش را می افزاییم و هم می زنیم (حرارت زیاد باشد). در نهایت زعفران و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و حرارت می دهیم تا آب قارچ کاملاً کشیده شود.
توجه: این غذا را می توان با سیب زمینی خلالی برشته شده تزئین کرد.

تُست اسفناج و پنیر

مواد لازم:

اسفناج پخته ساتوری شده/ یک لیوان
پیاز داع/ 3 قاشق غذاخوری
نان تست/ 6تا7 عدد
نمک و فلفل/ به اندازه ی لازم
پنیر پیتزا (رنده شده)/ حدود 10 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ـ اسفناج پخته را با پیاز داغ و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
ـ گریل فر را روشن می کنیم.
ـ روی نان تست کمی پنیر پیتزا می پاشیم. سپس به اندازه دو قاشق مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی آن می گذاریم و در انتها روی همه ی مواد، پنیر پیتزا می ریزیم و در زیر گریل می گذاریم تا طلایی شود (حرارت متوسط حدود 3 دقیقه)