اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

کوکو

کوکو, کوکو سیب زمینی, کوکو سیب زمینی مخصوص,انواع کوکو
ابتدا سیب‌زمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمه‌ها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید.

مواد لازم :
سیب‌زمینی : 5 تا 6 عدد متوسط
تخم‌مرغ : 7 عدد
گوجه‌ فرنگی : یک عدد متوسط
هویج : یک عدد بزرگ
فلفل دلمه سبز و رنگی : از هر کدام یک عدد
قارچ:150  گرم
ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ‌کرده :50 گرم
نخودفرنگی بخارپز شده: یک فنجان
زرشک ، روغن و نمک و فلفل: به میزان لازم
جعفری خرد شده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
ابتدا سیب‌زمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمه‌ها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید. گوجه را هم خرد کرده همراه ژامبون یا گوشت چرخ‌کرده، نخودفرنگی بخارپز شده و تخم‌مرغ‌ها و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زرشک با هم مخلوط کنید و خوب ‌هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. مواد مخلوط شده کوکو را بلافاصله در روغن داغ بریزید و روی آن را صاف کنید.

گوجه خرد شده و فلفل دلمه رنگی خرد شده را روی کوکو بریزید و بعد ماهیتابه را در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه سانتی​گراد قرار دهید. کوکو کاملا پف کرده و آماده شده را برش بزنید و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.

  • علی حسینی اسفاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی