اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

اش رشته

شاید تهیه آش رشته در قدیم دشوار بود زیرا که رشته آن در منزل تهیه می شدو درست کردن آن مهارت لازم داشت ولی امروزه که رشته آش آماده هست تهیه آش رشته بسیار آسان است.

مواد لازم

رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم

سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)

نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم

پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز

کشک سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق

آش رشته

آش رشته


طرز تهیه


حبوبات را که قبلا خیس کرده‌ایم با پیاز سرخ کرده (که می شود کمی زردچوبه به آن زده باشیم) می گذاریم کاملا بپزد.

سبزی آش را تمیز و خرد می‌کنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپ‌خوری آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتبا بهم‌میزنیم.

رشته را در آش می‌ریزیم و می‌گذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بعد آش را از روی آتش برمی‌داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم در سوپ‌ خوری می‌کشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

  • علی حسینی اسفاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی