طرز طهیه ی دسر
علی حسینی اسفاد | شنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۳، ۰۴:۲۸ ب.ظ |
۰ نظر
1. دسر موز و توت فرنگی
چی لازم دارید:
چی لازم دارید:
- ژلاتین: دو ورق
- آب جوش: یک و یکدوم لیوان
- موز: دو عدد خردشده
- آب پرتقال: یکدوم لیوان
- توتفرنگی خردشده: 500 گرم
- پنیر خامهای: 250 گرم
- کره آبشده: 300 گرم
- پودر وانیل: یک قاشق چایخوری
- گردوی خردشده: یکدوم فنجان.
سالاد مرغ و کرفس
چی لازم دارید:
- پودر ژلاتین: سه قاشق غذاخوری
- آب: یک لیوان
- هویج قالب زده: 200 گرم
- کلم بروکلی: 200 گرم
- گوجه فرنگی تزئینی: 20عدد
- فیله مرغ آبپز و خردشده:
- دو و نیم لیوان
- پیاز: یک عدد
- ساقه کرفس خلالشده: یک لیوان
- برنج دانه گرد پخته: یک لیوان
- نمک و فلفل: به دلخواه
- سس مایونز: چهار قاشق غذاخوری
- سرکه سفید: چهار قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: شش قاشق غذاخوری.
کرم فندق
چی لازم دارید
- ژلاتین: هفت ورق
- زرده تخممرغ: شش عدد
- شیر: 250 گرم
- فندق تستشده: 200 گرم
- خامه: 350 گرم
- شکر: 200 گرم
- پیست فندق(آسیاب فندق و شکر به مقدار مساوی): 100 گرم.
سالاد سبزیجات سه نفره
چی لازم دارید:
- آبجوش: دو لیوان
- ژلاتین لیمو: چهار ورق
- نمک: یکدوم قاشق غذاخوری
- آب سرد: یک و یکدوم لیوان
- سرکه: سه قاشق غذاخوری
- هویج نگینی خردشده: یک و یک چهارم لیوان
- مایونز: یکدوم لیوان
- فلفل نگینی خردشده: یک لیوان
- پیاز نگینی خردشده: یکچهارم لیوان.
مارمالاد پرتقال
چی لازم دارید:
- پرتقال: چهار عدد
- شکر: یک تا یک و نیم پیمانه
- آب: یکچهارم پیمانه
- ورقه ژلاتین: دو ورق.
پاستیل
چی لازم داریم...
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری
- آب: 90 میلی لیتر
- شکر: 220 گرم
- آب سیب: 90 میلیلیتر
- آبلیمو تازه: یک قاشق چایخوری
- پوست لیمو رندهشده: یک قاشق چایخوری
- رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم.
پودینگ زعفرانی
چی لازم داریم:
- پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری
- شیر: چهار لیوان
- تخممرغ: یک عدد
- خامه زدهنشده: یکدوم لیوان
- شکر: یکدوم لیوان
- پودر وانیل شکری: سه بسته
- گلاب: چهار قاشق مرباخوری
- زعفران: به مقدار لازم.
- ۹۳/۰۸/۲۴