اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

۱ مطلب در آبان ۱۳۹۴ ثبت شده است

سس پاستا

طرز تهیه بهترین سس پاستا

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه بهترین سس پاستا را آماده کرده ایم که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد .

مواد لازم :

  • 450 گرم سوسیس ایتالیایی شیرین ، قطعه قطعه شده
  • 380 گرم گوشت گاو بدون چربی چرخ شده
  • نصف فنجان پیاز ریز خرد شده
  • دو حبه سیر، خرد شده
  • 800 گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • 340 گرم رب گوجه فرنگی
  • 350 گرم سس گوجه فرنگی
  • نصف فنجان آب
  • دو قاشق غذا خوری شکر سفید
  • یک و نیم قاشق چای خوری ریحان خشک شده
  • نصف قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • یک قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه :

در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ،سوسیس ، گوشت گاو ، پیاز و سیر را به خوبی سرخ می‌کنیم وسپس روغن را تخلیه کرده وگوجه فرنگی خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی و آب را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

پس از ان شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم سپس ریحان ، دانه رازیانه ، ادویه ایتالیایی ،نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می‌زنیم و حرارت را بالا برده و اجازه می‌دهیم تا یک و نیم ساعت غل بزند. سس شما آماده است و می‌توانید آنرا با یک پاستای خوشمزه سرو کنید.