اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

پخت میگو سخاری

ستور پخت میگو سوخاری

دستور پخت میگو سوخاری -

مواد لازم:

میگو:۵۰۰گرم

تخم مرغ: ۳عدد

آردسوخاری: به میزان لازم

بیکینگ پودر یا جوش شیرین:یک قاشق چایخوری

زعفران: کمی

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مواد بالا را به غیر از آرد سوخاری با هم مخلوط کرده وسپس میگو رادر آن ریخته وبعد از آن در آرد سوخاری می غلطانیم دوبار این عمل را تکرار می کنیم و سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم.به همراه سسهای مختلف می توان این غذا را سرو کرد.

میگو سرخ شده دستور پخت میگو سوخاری

منبع:

تی تیل

line127 دستور پخت میگو سوخاری

روش تهیه ۲ :

معمولاً وقتی میگو را سرخ می‌کنیم حجمش کم می‌شود این روش کمک می‌کند تا میگوهای درشت‌تری بر سر سفره داشته باشید.

مواد لازم :

میگو ۴۰۰ گرم

سیر له شده دو حبه

زعفران و آرد به میزان لازم

ماءالشعیر نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

دستور طبخ :

میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

سیر، زعفران بیکینگ‌پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم، آرد را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.

میگوها را داخل مایه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون مواد بماند.

سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می‌کنیم.

  • علی حسینی اسفاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی