اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

خوراک اسفناج وکالباس

مواد لازم


۴۵۰ گرم برگ اسفناج تازه
 پنج ورق کالباس گوشت‎
 یک حبه سیر خرد شده‎
 یک عدد پیاز متوسط خرد شده
 کمی جوز هندی

 نمک و فلفل
 دو قاشق غذاخوری کره‎
 دو قاشق غذاخوری آرد‎
 یک فنجان شیر


طرز تهیه
اسفناج ها را تمیز کرده، بشویید، خرد کرده و در آب جوش به مدت دو دقیقه ریخته تا بپزد. سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرد شود. روغن را در تابه ریخته، پیاز، سیر و کالباس را در آن تفت دهید. کره را در ظرف دیگری ریخته و به مدت دو دقیقه آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بپزد. مخلوط اسفناج درون ماهیتابه را به شیر پخته شده اضافه کنید، سپس به میزان دلخواه جوز هندی و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

  • علی حسینی اسفاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی