اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

بزقرمه

مواد لازم

بز قورمه غذای کرمانی

گوشت ماهیچه 500 گرم
سیب زمینی پخته شده 250 گرم
نخود و لوبیا سفید از هر کدام 100 گرم
پیاز 150 گرم
سیر یک حبه
کشک ساییده‌شده 250 گرم
زعفران آب‌کرده یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیر و پیاز داغ و مغز گردو به میزان لازم


طرز تهیه

گوشت، نخود، لوبیا، زردچوبه، پیاز و سیر کوبیده را با حدود دو و نیم لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده تا مواد پخته شوند. پس از پخته شدن مواد، سیب‌زمینی را اضافه و آنها را با گوشت‌کوب کاملا نرم کنید. کشک، زعفران، نمک و فلفل را به مواد افزوده و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با سیر و پیاز داغ، زعفران و گردو تزئین کرده و سرو کنید.

  • علی حسینی اسفاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی