اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

اش بیبی سشنبه

مواد لازم

سبزی آش 1 کیلو گرم 

عدس 1 پیمانه

نخود 2/1 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی 2/1 پیمانه

رشته آش 200 گرم

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

سیر داغ 1 قاشق سوپخوری

نعنا داغ برای تزئین

نمک و فلفل و ادویه مقداری

کشک 1 پیمانه

کوفته ریزه 200 گرم

 

آش بی بی سه شنبه

آش بی بی سه شنبه

  
طرز تهیه

نخود و لوبیا را از 12 ساعت قبل خیس بگزارید. سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. بعد عدس را اضافه کنید. پس از پخت کامل حبوبات سبزی آش را اضافه نمایید.

بعد از ۳۰ دقیقه پیاز داغ را به همراه ادویه و فلفل در روغن تفت دهید و به آش بیافزایید. پس از آن کوفته ریزه ها را اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا آش لعابدار شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رشته آش را بیفزایید. و بعد از 15 دقیقه آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

  • علی حسینی اسفاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی