طرز تهیه ی پنیر
طرز تهیه پنیر -
طرز تهیه پنیر با ماست :
مواد لازم :
یک کیلو
شیر
چهار قاشق غذاخوری
ماست
ابتدا شیر را بجوشانید . سپس شعله اجاق را کم کنید و چهار قاشق ماست به آن
بیفزایید . مدت هفت دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود . بعد آن را از
پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید و پارچه را روی پنیر
برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب
آن خارج شود. بعد پنیر را قطعه قطعه کرده ، در آب نمک نگهـــداری کنید .
طرز تهیه پنیر با سرکه :
مواد لازم :
یک کیلو
شیر
سه قاشق غذاخوری
سرکه
ابتدا شیر را حرارت دهید . وقتی شیر به جوش آمد ، شعله اجاق را خاموش کنید.
سپس سه قاشق سرکه به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن
را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید . پارچه را روی پنیر
برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب
آن خارج شود . سپس پنیر را قطعه قطعه کرده ، داخل آب نمک نگهداری کنید .
طرز تهیه پنیر با مایه پنیر :
مواد لازم :
یک کیلو
شیر
یک دوم قاشق چایخوری
مایه پنیر
شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود . به
حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد . سپس مایه پنیر را در آن
بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود ( زمان لازم جهت تهیه این پنیر
۱۵ دقیقه است ).
- ۹۳/۰۷/۲۸