اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

مرغ ایتالیا

 

مواد لازم :
  2 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
 1 قاشق مرباخوری نمک
 ⅛ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
2 قاشق مرباخوری رزماری خشک شده یا 2 قاشق غذاخوری رزماری تازه و خرد شده
 1 قاشق سوپ خوری کره
 2 عدد مرغ کوچک
 6 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
 250 گرم نان خشک خرد شده – 8 فنجان
 3 عدد سیر – ریز شده

طرز تهیه :

مرحله اول :
1 - فر را روشن کرده و آن را در دمای 210 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2 - تکه‌های نان را به مدت 6 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود.

مرحله دوم :
1 - بالهای مرغ‌ را در پشت آن بسته و محکم کنید و ران‌ها را هم به یکدیگر ببندید. مرغ را بصورتی‌که سینه آن به سمت بالا باشد در سینی فر قرار دهید. بدن مرغ را با 1 قاشق سوپ خوری روغن، ⅛ قاشق مرباخوری فلفل سیاه و ¼ قاشق مرباخوری نمک مزه دار کنید.
2 - به مرغ کره مالیده و به مدت 40 دقیقه در فر طبخ کنید.

مرحله سوم :
1 - در ظرفی گود، گوجه فرنگی را ریخته و سیر، جعفری، رزماری و باقی مانده نمک و فلفل سیاه را به آن بزنید. سپس نان تست شده را به همراه باقی مانده روغن به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
2 - در ظرف را محکم کرده یا با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه بپزید.
3 - در ظرف را بردارید و به مدت 12 دقیقه دیگر هم اجازه دهید تا مواد بپزد.

مرحله چهارم :
1 - مرغ را در ظرف بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود.
2 - مرغ را تکه تکه کنید و به همراه سس آماده شده و مایه باقی‌مانده از مرغ در سینی فر خوب مخلوط کنید و سرو کنید.
  • علی حسینی اسفاد

نظرات  (۱)

  • خرید خانه در آلانیا
  • خیلی خوب و عالی بود

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی