فلفل دلمه ای برشته
علی حسینی اسفاد | يكشنبه, ۵ بهمن ۱۳۹۳، ۰۳:۱۱ ب.ظ |
۰ نظر
پیش غذایی ساده و خوشمزه که در هر فصلی از سال می توانید آن را در خانه به راحتی تهیه کنید و از ویتامین ه
زمان آماده سازی : حداکثر30دقیقه
پیش غذایی ساده و خوشمزه که در هر فصلی از سال می توانید آن را در خانه به راحتی تهیه کنید و از ویتامین های سرشار آن بهره برید.
اگر یک غذای باربیکیویی و یا منقلی دارید، به سرعت می توانید این فلفل ها را درست کرده و به همراه غذای اصلی میل کنید. این میزان مواد برای 4 نفر مناسب می باشد.
مواد لازم:
فلفل دلمه ای سبز و قرمز و زرد |
6 عدد |
روغن زیتون |
به میزان لازم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
سیر له شده |
2 حبه |
جعفری تازه ساتوری شده |
½ پیمانه |
طرز تهیه:
- فلفل ها را می شوییم و آنها را خشک می کنیم. سر آنها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم. وسط و هسته های آن را جدا می کنیم و روی سینی فر می گذاریم و سینی را در طبقه پایین فر قرار می دهیم تا پوست آنها کمی مایل به سیاه شود و کمی نرم گردند.
- فلفل ها را به مدت 10 دقیقه داخل کیسه پلاستیکی می ریزیم و سپس آنها را بیرون آورده و به شکل دلخواه خرد می کنیم.
-
فلفل های خرد شده را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم، سیر خرد شده، کمی نمک و
فلفل و کمی روغن زیتون روی آنها می ریزیم. مواد را کمی مخلوط می کنیم و
سرو می نماییم.
- ۹۳/۱۱/۰۵