اشپزی

ترظ تحیه ی غذا ها

ترظ تحیه ی غذا ها

شامی تن ماهی

مواد لازم 

سیب زمینی 4 400 گرم
تن ماهی یک 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زردة تخم مرغ 1 عدد
پیازچة تازه 15 ساقه 
ریحان خردشده 2 قاشق سوپخوری
سیر  1 حبه
فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده
ماست 1 قاشق سوپخوری
آب لیمو  1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
آرد یا پودر سوخاری
روغن برای سرخ کردن 

طرز تهیه

سیب زمینی ها را بپزید. و درظرفی رنده کنید ،نباید به صورت پوره نرم شود.برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر نمایید تا خنک شود سپس آنرا رنده نمایید.

 روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید. تن ماهی را به سیب زمینی اضافه کنید.همة سبزیجات شامل پیازچة خردشده ، ریحان خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی بیفزایید.

یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد زرده را همراه ماست، آب لیمو، سیر له شده، نمک و فلفل به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود.

از مواد به اندازة یک گلوله کوچک بردارید و با دست  آن را پهن کنید به طوری که شکل دایره ای به ضخامت 2 سانتیمتر بگیرد. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.

با تشکر از خانم امینی نژاد بابت ارسال دستور شامی تن ماهی 

شامی ها و کوفته ها

  • علی حسینی اسفاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی