طرض تهیه سوپ جو کلاسیک
طرز تهیه سوپ جو کلاسیک
سوپ جوی کلاسیک یکی از سوپهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار هست که در رستوانها از این سوپ جو بسیار استفاده میکنن .
مواد لازم :برای ۵-۶ نفر
آب مرغ :هفت لیوان
جو پرک :سه چهارم لیوان
هویج :دو عدد متوسط
پیاز :یک عدد متوسط
آرد :دو قاشق غذا خوری سر پر
آب :یک لیوان
جعفری خشک :یک قاشق غذا خوری سرپر
رب گوجه :یک ونیم قاشق غذا خوری
آبلیمو:دو قاشق غذا خوری
ادویه کاری :نصف قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه :به میزان لازم
مواد لازم برای آب مرغ :
اسکلت مرغ :دو عدد
هویج : نصف یک عدد
پیاز کوچک:یک عدد
سیر :دو حبه
برگ بو:دو عدد
نمک وزعفران :یه میزان لازم
ابتدا
اسکلت مرغ و هویج وزعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نیم
لیتر آب می گذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف می کنیم ..آب مرغ را هم می تونیم
در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم ..
پیاز وهویج را خیلی ریز خرد می کنیم .
مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه .
سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه وجعفری به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد بره .
در آخر آبلیمو ورب گوجه را به سوپ اضافه می کنیم .و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفته
- ۹۳/۰۴/۲۲