دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
علی حسینی اسفاد | يكشنبه, ۲۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۲:۴۳ ب.ظ |
۰ نظر
دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
طرز تهیه پاند کیک سفید با رگه شکلاتی “

دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
مواد لازم پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
پورد کاکائو
۲ قاشق سوپخوری
پودر قند
۳ قاشق سوپخوری
آب جوش
۲ قاشق سوپخوری
کره
۱ قاشق سوپخوری
جوش شیرین
۱/۴ قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر کیک :
آرد
۲ پیمانه
وانیل شکری
۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ
۳ عدد
بیکینگ پودر
۱/۲-۲ قاشق چایخوری
شکر
۱ پیمانه
کره
۱/۲ پیمانه
نمک
۱/۴ قاشق چایخوری
شیر
۲/۳ پیمانه
طرز تهیه پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
برای تهیه سس شکلات ابتدا, پودر کاکائو , کره , آب جوش , پودر قند و جوش شیرین را با هم مخلوط نمائید تا بصورت سس در آید و آن را کنار بگذارید . فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید . کره و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا سفید و یکدست شود . تخم مرغ ها و وانیل شکری را هم اضافه کرده و با همزن برقی بزنید بیکینگ پودر , آرد الک شده و نمک را به مایه اضافه کرده و در آخر شیر را نیز اضافه نمائید . ۳/۲ مایه کیک را در قالب مستطیلی (۲۴*۱۳*۸) که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده اید ریخته , مقداری از سس شکلات را روی مایه ریخته , دوباره روی سس شکلات مقداری از مایه کیک را ریخته,و روی آن سس شکلات بریزید , این کار را تکرار کنید تا کامل مایه داخل قالب ریخته شود , بعد به مدت ۵۵ الی ۶۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید- ۹۳/۰۴/۲۲